Sosirile vizitatorilor straini in Romania, inregistrate la punctele de frontiera, au fost in primele noua luni ale anului de 5.738.200, in crestere cu 27,3 la suta fata de perioada corespunzatoare din anul precedent, anunta INS, citat de agentia A.M.
Sosirile vizitatorilor straini in Romania, inregistrate la punctele de frontiera, au fost in primele noua luni ale anului de 5.738.200, in crestere cu 27,3 la suta fata de perioada corespunzatoare din anul precedent, anunta INS, citat de agentia A.M.Press. Majoritatea vizitatorilor straini provin din tari situate in Europa (94,0 la suta). Din statele Uniunii Europene au fost inregistrate 61,7 la suta din totalul sosirilor vizitatorilor straini in Romania. In luna septembrie, sosirile vizitatorilor straini in Romania, inregistrate la punctele de frontiera, au fost de 753.600, in crestere cu 38,6 la suta fata de luna septembrie 2006. Sosirile turistilor straini in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au reprezentat 22,7 la suta din numarul total de sosiri, pondere aproximativ egala cu cea din perioada similara a anului trecut. Innoptarile turistilor straini in structurile de primire turistica cu functiuni de cazare au reprezentat 17,5 la suta din numarul total de innoptari.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.