Cantareata australiana Kylie Minogue si-a anulat turneul mondial care urma sa inceapa in iunie 2008, dupa ce medicii si-au exprimat temerile in legatura cu starea sanatatii ei, informeaza dailymail.co.uk. Cantareata in varsta de 39 de ani, care in ur
Cantareata australiana Kylie Minogue si-a anulat turneul mondial care urma sa inceapa in iunie 2008, dupa ce medicii si-au exprimat temerile in legatura cu starea sanatatii ei, informeaza dailymail.co.uk. Cantareata in varsta de 39 de ani, care in urma cu cateva luni a aflat ca a invins cancerul la san cu care a fost diagnosticata in 2005, planuia sa discute despre datele concertului, costume si lista de melodii cu stilistul si consilierul sau personal, William Baker. Insa, la sfarsitul saptamanii trecute, Minogue a declarat pentru Daily Mail ca a fost nevoita sa anuleze turneul la indicatiile medicilor sai. "Este prea devreme. Nu pot incepe un turneu anul viitor. Mi se rupe inima, pentru ca astfel am devenit celebra (datorita turneelor n.r.)", a spus Kylie. "Orice femeie trebuie sa se confrunte cu noi prioritati si chiar in fruntea listei se afla sanatatea. Iau acest lucru in serios, dar nu am dezvoltat o obsesie", a spus Minogue. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.