Julia Jianu si-a facut multi admiratori in strainatate, printre care si un grup de norvegieni, care o numesc “Paris Hilton a Romaniei”. Totul a pornit de la o vacanta pe care artista a petrecut-o anul trecut in Austria, unde in fiecare s
Julia Jianu si-a facut multi admiratori in strainatate, printre care si un grup de norvegieni, care o numesc “Paris Hilton a Romaniei”. Totul a pornit de la o vacanta pe care artista a petrecut-o anul trecut in Austria, unde in fiecare seara mergea cu gasca de prieteni intr-un club de karaoke.
Daca la inceput a avut emotii inainte de a urca pe scena, pe parcurs cantareata a trecut peste ele si canta de fiecare data. Un grup de turisti norvegieni au placut-o atat de mult, incat i-au facut si un fan-club. Norvegienii o incurajau si o aclamau mereu cu referire la starleta americana, mostenitoare a imperiului Hilton.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.