Un italian de 43 de ani, care participa, luni seara, la o partida de vanatoare intr-o padure de langa orasul aradean Pecica, a fost impuscat mortal in cap de alt vanator, nimeni altul decat presedintele de onoare al Asociatiei Vanatorilor si Pescaril
Un italian de 43 de ani, care participa, luni seara, la o partida de vanatoare intr-o padure de langa orasul aradean Pecica, a fost impuscat mortal in cap de alt vanator, nimeni altul decat presedintele de onoare al Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor din Arad, transmite Realitatea TV.

Inspectoratul de Politie al Judetului Arad a precizat ca vanatoarea de pasari a fost organizata legal de Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Arad.

Barbatii erau asezati in formatie, in picioare, cu ochii dupa vulpi, prepelite si iepuri. Dintr-un motiv inca nestitut, italianul a iesit din aceasta formatie si s-a asezat pe burta. Presedintele de onoare al AJVPS Arad a auzit fosnete si a tras in directia de unde veneau acestea. Barbatul a fost nimerit in cap de un glont si a murit pe loc.

"Eu am incercat sa trec cu masina un canal, dar pentru ca nu am putut m-am iitors. Am oprit masina si cand am coborat am vazut miscandu-se ceva in iarba, ceva ca o spinare de animal. Iarba fiind joasa, am zis ca nu poate fi om, dar nici prin gand nu mi-a trecut ca el s-a culcat in iarba", a declarat Virgil Velin, presedintele de onoare al Asociatiei.

O echipa de politisti si procurori criminalisti s-a deplasat la fata locului pentru a cerceta cauzele in care s-a produs acest incident.

Inainte de a ajunge la locul accidentului de vanatoare, echipa de politisti a fost implicata intr-un accident de circulatie. Un sofer beat a intrat in plin in grupul care astepta sa se imbarce in masini de teren pentru a ajunge in padure. Barbatul avea o alcolemie de 0,76 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Trei politisti au fost raniti, iar circulatia pe DN 7, Arad-Nadlac a fost oprita timp de o ora.

Soferul beat a lovit si masina echipei de corespondenti a unei televiziuni si alte masini parcate in zona.

In aceeasi seara, un agent de la Politia Rutiera, care astepta echipa de criminalisti pentru a o indruma in padure la locul unde italianul a fost impuscat in cap, a fost accidentat usor pe sosea de un microbuz al carui sofer se pare ca era baut. Agentul are rani usoare si nu a necesitat spitalizarea.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.