Iancu a subliniat ca si-ar dori ca "Poli" Timisoara sa aiba aceeasi constanta in joc de care da dovada liderul Ligii I. "CFR este o echipa constanta, lucru pe care la noi nu-l regasim. Este foarte bine ca luam puncte cand avem noroc, dar trebuie sa t
Iancu a subliniat ca si-ar dori ca "Poli" Timisoara sa aiba aceeasi constanta in joc de care da dovada liderul Ligii I. "CFR este o echipa constanta, lucru pe care la noi nu-l regasim. Este foarte bine ca luam puncte cand avem noroc, dar trebuie sa tinem pasul cu ritmul campionatului pentru ca avem o deviza: cine nu tine pasul si nu lupta, pleaca!", a punctat Iancu. Acesta a apreciat ca Lacatus "are o misiune grea la Steaua". "Pe Steaua o batem si in Ghencea! E obligatoriu, pentru obiectivele Stelei, pentru ce reprezinta Steaua, sa fie luat totul de la cap la coada. Trebuie periat, umblat, cernut, iar Gigi Becali cred ca va face ce trebuie sa faca. Sa faca echipa de la zero! Deocamdata are doar un portar,", a mai spus Iancu la "Fanatik Show". La randul sau, antrenorul lui "Poli", Dusan Uhrin, a declarat: "Am vrut sa slabim jocul la mijloc, sa lasam Steaua sa joace cu mingi mai lungi si de aceea am avut si noroc. Vrem sa ne intarim si pentru jocurile din deplasare, ca sa nu se mai intample accidente ca la Craiova. Sunt bucuros ca nu am luat gol. Nu stiu ce sanse avem la titlu, dar vrem sa luptam pentru un loc in cupele europene". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.