Antrenorul echipei Oltchim face calcule dupa doua victorii in Liga Campionilor la handbal feminin.



Fetele lui Tadici joaca luna
viitoare si la Campionatul Mondial Campioana en titre, Oltchim Rimnicu Vilcea, pare a nu

Antrenorul echipei Oltchim face calcule dupa doua victorii in Liga Campionilor la handbal feminin.

Fetele lui Tadici joaca luna
viitoare si la Campionatul Mondial Campioana en titre, Oltchim Rimnicu Vilcea, pare a nu avea rivala in grupele Ligii Campionilor. Dupa ce au cistigat, pe teren propriu, cu Viborg, elevele antrenorului Gheorghe Tadici au trecut en fanfare, in deplasare, de echipa maghiara Ferencvaros Budapesta Bank-FTC, scor 32-22. Multumit de rezultatul obtinut in meciul cu Ferencvaros?

Da, sint chiar foarte multumit de rezultat. Ne apropiem de calificare, tinind cont ca Ferencvaros era principala noastra contracandidata la obtinerea locului doi. In ceea ce priveste evolutia fetelor, mereu este loc de mai bine. Daca avem insa in vedere miza meciului, dar si presiunea pusa pe umerii fetelor de suporterii maghiari, care ne-au intimpinat cu lozinci nu tocmai magulitoare in romana, pot spune ca ele s-au achitat bine de sarcini.

Se poate considera Oltchim calificata in sferturi?

Inca nu, calculul matematic nu ne da dreptul sa ne consideram deja calificati. As putea spune ca sintem in sferturi in proportie de 80%. 10% reprezinta meciul de vineri cu Buducnost si 10% urmatoarea partida pe care o vom disputa pe teren propriu cu Ferencvaros. Incercam insa sa gestionam cit mai bine cele doua victorii obtinute pina acum in Liga Campionilor.

Este Buducnost un adversar de temut?

Buducnost ne-a dat deja un avertisment, tinind cont ca, la pauza meciului cu Viborg, danezele aveau doar un gol avans. Buducnost joaca bine, joaca angajat, asa ca fetele trebuie sa fie conectate la maximum pentru aceasta partida.

Cu cine v-ati dori sa jucati in sferturi?

Noi stim cu cine nu ne dorim sa picam, si vorbesc aici despre Larvik HC.

Rulmentul a ajuns in optimi Rulmentul Brasov s-a calificat fara emotii in optimile de finala ale Cupei Cupelor la handbal feminin. Elevele antrenoarei Mariana Tirca au cistigat ambele meciuri sustinute in deplasare, in compania formatiei elene Gas Anagennisi Artas, scor 32-24, respectiv 33-20.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.