Piata electrocasnicelor incorporabile este in continua crestere si in tara noastra.  Franke Romania se asteapta in 2008 la un business de peste 15 milioane euro. ''Speram sa ne mentinem cresterea constanta de 10-15 % pe care am inregistrat-o in
Piata electrocasnicelor incorporabile este in continua crestere si in tara noastra. Franke Romania se asteapta in 2008 la un business de peste 15 milioane euro. ''Speram sa ne mentinem cresterea constanta de 10-15 % pe care am inregistrat-o in ultimii ani'', ne-a declarat Valeriu Cobaschi, director general al Franke Romania. Compania a inregistrat in primele trei trimestre ale acestui an o cifra de afaceri de peste 10 milioane euro in crestere cu peste 20% fata de perioada similara a anului trecut. Franke Romania estima pentru anul 2007 un avans al afacerilor de aproximativ 10%, pana la 12 milioane euro, fata de anul 2006. "Cresterea are la baza tendinta de utilare a noilor locuinte construite in proiectele rezidentiale care incep sa fie finalizate", a mai spus Cobaschi. Minerva Com Timisoara si Grupul Mobexpert, parteneri traditionali ai companiei Franke Romania, au depasit fiecare pragul de 1 milion de euro din vanzari de produse Franke in primele 9 luni ale anului. Cota de piata estimata pentru acest an este de 30%. Cea mai importanta investitie Franke din 2007 a constat in extinderea spatiului de depozitare prin largirea centrului logistic cu inca 1.700 de metri patrati. Noul depozit Franke, care a devenit operational la mijlocul lunii octombrie, a necesitat fonduri de un milion de euro. Franke Romania ofera linii complete de electrocasnice incorporabile, intr-o gama variata. Produsele comercializate de companie sunt produse in proportie de 95% in Italia, iar restul sunt importate din Scotia, Germania si Elvetia. Franke Romania desfasoara activitati de export in Moldova, Serbia si Turcia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.