"Mihai Viorel, in varsta de 53 de ani, a fost depus in penitenciar la ora 14.00, insotit fiind de organele de Politie. Imediat dupa depunerea sa, i-au fost aduse la cunostinta drepturile si obligatiile pe care detinutul le are pe perioada executarii
"Mihai Viorel, in varsta de 53 de ani, a fost depus in penitenciar la ora 14.00, insotit fiind de organele de Politie. Imediat dupa depunerea sa, i-au fost aduse la cunostinta drepturile si obligatiile pe care detinutul le are pe perioada executarii pedepsei", a spus purtatorul de cuvant al Penitenciarului, citat de Mediafax. "Pentru perioada imediat urmatoare, Mihai Viorel va fi repartizat intr-o sectie de observare-carantinare, pentru o perioada de cel putin 21 de zile, care are rolul de a-l adapta pe detinut la regimul institutionalizat. Daca nu intervine nimic in situatia lui, juridica sau medicala, Mihai Viorel va ramane sa-si ispaseasca pedeapsa in Penitenciarul de maxima siguranta Oradea", a completat purtatorul de cuvant. Mihai Viorel, fostul sef al Sectiei Penale a Tribunalului Bihor, condamnat saptamana trecuta la patru ani de inchisoare pentru coruptie, a fost ridicat ieri de la domiciliu, de un echipaj al Politiei Bihor. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.