Fiul primarului Marcel Muia, din localitatea Cheveresu Mare, din Timis, este principalul suspect al unui viol, petrecut saptamana trecuta, in comuna. Parintii fetei, o minora de 17 ani, s-au hotarat sa-l denunte pe fiul primarului dupa ce o prietena
Fiul primarului Marcel Muia, din localitatea Cheveresu Mare, din Timis, este principalul suspect al unui viol, petrecut saptamana trecuta, in comuna. Parintii fetei, o minora de 17 ani, s-au hotarat sa-l denunte pe fiul primarului dupa ce o prietena a acesteia le-a povestit tot. Parintii spun ca victima a fost amenintata de catre tanar ca daca va da in vileag totul, acesta va da foc la casa. Fiul primarului Muia nu recunoaste fapta comisa de el si de un amic de-al sau. Suspectul de viol urmeaza sa se casatoreasca anul viitor. In urma cu cativa ani, chiar primarul a fost fotografiat intretinand relatii sexuale cu amanta, chiar de catre sotia sa de atunci. Aceasta a si divortat de el, acuzandu-l ca nu ar fi prima data cand o insala.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.