>> Fostul prefect al Clujului are mari sanse sa ocupe o functie de conducere la ultima clasata din Liga I

>> Presedintele interimar al lui "U", Radu Constantea, spune ca, in proportie de 90%, Tise va veni la echipa

>> Fostul pre
>> Fostul prefect al Clujului are mari sanse sa ocupe o functie de conducere la ultima clasata din Liga I

>> Presedintele interimar al lui "U", Radu Constantea, spune ca, in proportie de 90%, Tise va veni la echipa

>> Fostul prefect va fi numit oficial
in functia de manager in sedinta actionarilor de miercuri

>> Fostul prefect al Clujului are mari sanse sa ocupe o functie de conducere in cadrul clubului, creata pentru el

Universitatea Cluj i-a propus lui Alin Tise, fostul prefect al Clujului in perioada noiembrie 2005-octombrie 2007, sa ocupe o functie de conducere in cadrul clubului. Conform lui Tise, actionarii echipei il vor pe acesta in functia de manager general. "Este o posibilitate sa vin la Universitatea Cluj, insa nu va pot spune cu certitudine. Actionarii mi-au propus aceasta functie si le-am cerut cateva zile de gandire. Nu pot preciza in procente cate sanse sunt sa ajung la "U", insa, daca voi veni, voi face tot ce depinde de mine pentru ca aceasta echipa sa evolueze si la anul in prima liga", a declarat, ieri, Tise.
Presedintele interimar al echipei, Radu Constantea a confirmat ca sunt sanse foarte mari ca Tise sa vina la "U". "In proportie de 90%, Alin Tise va fi managerul general al echipei. El va conduce executivul", a spus ieri, transant, Constantea.
Conducerea Universitatii Cluj incearca sa astupe gaurile lasate de plecarile lui Lucian Danciu si Alin Banceu din functiile pe care le detineau la echipa. Desi actionarii au purtat negocieri cu fostul international Anton Dobos, pentru ca acesta sa investeasca la "U", cel mai aproape de a deveni noul oficial al "sepcilor rosii" este fostul prefect al Clujului, Alin Tise. Acestuia i-a fost oferita functia de manager general, insa el a cerut cateva zile de gandire. "Este o posibilitate sa vin la Universitatea Cluj, insa nu va pot spune acum daca se va intampla sau nu. Actionarii echipei mi-au propus postul de manager general si le-am cerut cateva zile de gandire. Nu pot preciza in procente cate sanse sunt sa ajung la "U", insa, daca voi veni, voi face tot ce depinde de mine pentru ca aceasta echipa sa evolueze si la anul in prima liga", a declarat, ieri, Tise.
In cazul in care va veni sa puna umarul la salvarea de la retrogradare a clujenilor, fostul membru PD spune ca nu va fi o problema sa se adapteze la echipa pentru ca este la curent cu situatia acesteia. "stiu despre problemele de la echipa, despre situatia financiara, lotul de care dispune 'U>> in acest moment. Doar cand va fi sigur ca voi veni la 'U>> vom stabili si atributiile pe care le voi avea. Nu pot sa stiu, insa, cum voi fi primit de ceilalti actionari sau de catre suporteri, pentru ca inca nu m-am decis. Miercuri voi avea o discutie cu oficialii echipei si atunci voi afla ce e de facut", a mai precizat fostul prefect al Clujului.
Alin Tise, in varsta de 33 de ani, spune ca este un suporter al Universitatii inca de pe vremea cand era student. "Nu sunt din ala care umbla cu fular la gat tot timpul, insa pe vremea cand eram prefect aveam, la birou, un fular lipit de perete si o minge cu semnaturile jucatorilor de la 'U>> din acea vreme", a conchis Alin Tise.

C.V.
Alin Tise s-a nascut in 19 septembrie 1974, iar in 1997 a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai. El este avocat in cadrul Baroului Cluj din 1998. In 2001, Tise a devenit membru PD si a ocupat functia de vicepresedinte al filialei PD Cluj-Napoca, iar la alegerile locale din 2004 a devenit consilier local. In noiembrie 2005 a fost numit prefect al Clujului in locul lui Mihail Hardau.
Tise, care este si finul presedintelui PD, Emil Boc, a fost promovat in functia de inspector guvernamental, in luna octombrie. El si-a dat demisia la cateva zile dupa avansare.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.