Anomalie. O indianca cu o malformatie rara va suferi o interventie de 40 de ore, pentru a putea merge Despre Lakshmi Tatma, in varsta de doi ani, oamenii din Bihar, India, cred ca este o divinitate coborata pe pamant, deoarece micuta are patru maini
Anomalie. O indianca cu o malformatie rara va suferi o interventie de 40 de ore, pentru a putea merge Despre Lakshmi Tatma, in varsta de doi ani, oamenii din Bihar, India, cred ca este o divinitate coborata pe pamant, deoarece micuta are patru maini si patru picioare, asemenea zeului Vishnu (foto medalion). Pentru oamenii de stiinta, insa, cazul ei se prezinta altfel. Lakshmi face parte dintr-o pereche de siameze, fiind lipita de sora ei, care nu are cap, in zona pelvisului. Ingrijita de 30 de medici Pentru ca este cea mai sanatoasa dintre cele doua, medicii au hotarat sa ii acorde lui Lakshmi sansa de a duce o viata normala, eliberand-o de trupul surorii ei mai putin norocoase. Operatia va dura 40 de ore si va fi realizata de 30 de specialisti. Fara aceasta, micuta nu va putea merge niciodata si nici nu va apuca sa treaca de adolescenta. "Interventia in sine nu este foarte complicata", a declarat Sharan Patil, medic la spitalul Narayana, din Bangalore, unde va fi ingrijita Lakshmi. "Din fericire, fetita are organele in stare foarte buna si isi va reveni rapid dupa interventie", a adaugat el. Poonam Devi, mama lui Lakshmi, care a venit pe lume chiar in ziua dedicata zeului Vishnu, s-a declarat incantata de ajutorul medicilor din Bangalore, singurii care au acceptat sa o opereze pe fetita gratuit.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.