>> Festivalul din acest an reuneste 18 echipe de teatru pentru copii, dintre care trei sunt trupe straine.

Piese din Franta, Bulgaria si Republica Moldova, dar si spectacole de la teatre din Arad, Alba Iulia sau Bucuresti sunt prezentate i
>> Festivalul din acest an reuneste 18 echipe de teatru pentru copii, dintre care trei sunt trupe straine.

Piese din Franta, Bulgaria si Republica Moldova, dar si spectacole de la teatre din Arad, Alba Iulia sau Bucuresti sunt prezentate in festivalul de marionete de la Galati, aflat la cea de-a XV-a editie. Timp de cinci zile, dintre spectacolele ce vor fi prezentate pe scena festivalului nu lipsesc "Craiasa zapezilor", "Motanul incaltat", "Cei trei purcelusi", "Alba ca Zapada", "Frumoasa adormita", "Hänsel si Gretel". Daca cele mai multe teatre intra in competitie cu cate o piesa, teatrul bucurestean "Tandarica" va juca trei - "Cei trei purcelusi", "Alba ca Zapada" si "Candid". Aceasta din urma, pusa in scena dupa nuvela omonima a lui Voltaire, nu este recomandata copiilor. Spectacolul este programat in aceasta seara, la ora 19.00. Editia din acest an este una aniversara deoarece coincide cu implinirea a 55 de ani de existenta a Teatrului "Gulliver" din Galati, organizatorul festivalului. Evenimentul se va incheia vineri, cu un recital al corului "Allegria" al Centrului Cultural "Dunarea de Jos" si cu un concert folk sustinut de Vasile seicaru si Victor Socaciu.

9.30 seminar despre piata auto din romania
Hotel Marriott
Printre temele abordate in seminar vor fi evolutia segmentului premium postaderare, evolutia segmentului "10.000 de euro" si necesitatea diversificarii si extinderilor postvanzare.

10.00 kilipirim
Sala Dalles
Intre 6 si 11 noiembrie are loc editia a cincea a targului de carte, muzica si film Kilipirim.

11.00 semnarea contractului de privatizare a electroputere craiova
Sediul Electroputere
AVAS si compania saudita Al Arrab semneaza contractul de privatizare a Electroputere Craiova.

14.00 conferinta de presa marko bela
Oradea
Presedintele UDMR, Marko Bela, sustine o conferinta de presa in urma vizitei la santierul Autostrazii Transilvania.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.