Lansari cu dichis Marius Batu si Eugen Baboi au facut cu "Babilon" un lucru (aparent) intamplator, care lor le place si, zic ei, "daca le mai place si celorlati, cu atat mai bine!". "Iapa canta, boumpunge/ Porcu-i mare dregator/ La palat maimute
Lansari cu dichis Marius Batu si Eugen Baboi au facut cu "Babilon" un lucru (aparent) intamplator, care lor le place si, zic ei, "daca le mai place si celorlati, cu atat mai bine!". "Iapa canta, boumpunge/ Porcu-i mare dregator/ La palat maimute viclene/ Chefuiesc cu curvele lor/ Si-o echipa filmeaza/ Pentru televizor". Astfel canta Poesis vremurile pe care le traiesc. Cele 10 piese de pe "Babilon" sunt veritabile "medicamente" pentru profilaxia si tratamentul spiritualului.  HRANA SANATOASA. Trecut-au anii de la "Cantec soptit", dar nu trecut-au aiurea. Batu si Baboi au lucrat cu maestrie pentru binele nostru, al publicului care se hraneste cu muzica fara E-uri! Si dumneavoastra puteti avea parte de "Babilon", caci CD-urile asteapta rabdatoare in rafturi, prin amabilitatea Casei de productie A&A Records. Dupa ce Poesis s-a lansat oficial, luni, cu un nou album, la Hotel Marriot,  astazi este randul lui Alexandru Andries sa ofere lumii (cunoscatoare) un produs cu dichis, la Libraria Carturesti Verona. Ora intalnirii: fix doua la amiaza, caci Andries nu intarzie niciodata.   In trupa Noul album al lui Alexandru Andries contine inregistrarea din 4 decembrie 2006 de la Sala Auditorium a Muzeului Na­tional de Arta al Romaniei. Artistul a fost acompaniat de trupa sa Electric Cotcodac, compusa din: George Baicea - chitara solo; Maria Ioana Man­tu­leasa - voce; Sorin Romanescu - chitara solo; Cristian Soleanu - saxofon sopran, saxofon tenor; Eugen Tegu - bass si Tudy Zaharescu - tobe. Printre pie­sele de rezistenta se numara "Felix, motanul", "Beatles la plaja", "Am o problema".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.