Trei persoane, printre care o fetita de sase ani, au fost ranite grav intr-o explozie puternica produsa, in noaptea de sambata spre duminica, care a afectat 19 apartamente din blocul D1-8 de pe strada Prutului din municipiul Hunedoara. Explozia s-a
Trei persoane, printre care o fetita de sase ani, au fost ranite grav intr-o explozie puternica produsa, in noaptea de sambata spre duminica, care a afectat 19 apartamente din blocul D1-8 de pe strada Prutului din municipiul Hunedoara. Explozia s-a produs putin timp dupa ora 4.00, la etajul intai al unui bloc situat in Micro 6, un cartier sarac. Cele trei persoane, Petru Spataru, in varsta de 55 de ani, sotia lui Adela Spataru, de 56 de ani, si nepoata celor doi, Alexa Lorena Spataru, de 6 ani, au fost transportate in stare grava la spital. Fetita de sase ani, care a suferit arsuri grave pe o mare parte din suprafata corpului, a fost trimisa, duminica dimineata, la un spital din Timisoara cu o ambulanta.
Potrivit medicilor, cele mai grave arsuri le-a suferit femeia de 56 de ani, care are arsuri de gradul III si IV pe aproape 80% din suprafata corpului. Un numar de 35 de persoane care locuiau in cinci dintre cele 19 apartamente afectate in explozie au fost cazate intr-un internat de liceu, restul preferand sa locuiasca la rude sau prieteni. Primarul municipiului Hunedoara, Nicolae Schiau, a declarat ca specialistii au constatat ca s tructura de rezistenta a fost afectata la doua apartamente, in cel care s-a produs deflagratia si in cel de deasupra lui.

O echipa E.ON Gaz Distributie a descoperit un convector si un boiler instalate ilegal, fara autorizatie din partea societatii de distributie a gazului metan, in apartamentul din municipiul Hunedoara unde a avut loc explozia.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.