Podiumul Ligii I este in continuare ocupat de formatii din provincie. CFR Cluj nu a mai cedat pozitia de lider din etapa a saptea, jucand deja cu toate echipele care si-au anuntat candidatura pentru castigarea titlului. Mai mult decat atat, ardelenii
Podiumul Ligii I este in continuare ocupat de formatii din provincie. CFR Cluj nu a mai cedat pozitia de lider din etapa a saptea, jucand deja cu toate echipele care si-au anuntat candidatura pentru castigarea titlului. Mai mult decat atat, ardelenii s-au distantat la opt puncte de locurile doi si trei, ocupate de Poli 1921 Timisoara, respectiv Unirea Urziceni.
Etapa a 14-a a fost una in care granzii Ligii I, Steaua, Dinamo si Rapid, au reusit sa stranga impreuna doar doua puncte. "Cainii" au castigat un punct la Craiova (1-1), iar giulestenii pot fi si ei multumiti cu remiza scoasa pe teren propriu in fata Unirii Urziceni (1-1). "Au fost greseli mari de arbitraj, la care ma asteptam tinand cont de presiunile facute. Daca eu am gresit, imi cer scuze, dar nu-mi vor inchide gura pentru ca echipa joaca si domina pe toata lumea. Am avut gol valabil. S-a comis o mare greseala cand s-a anulat golul lui Cristi Constantin. Sunt extrem de suparat. Meritam cele trei puncte. Rezultatul este mincinos. Nici CFR, care a invins in Giulesti, nu a dominat de asa maniera meciul", a precizat tehnicianul ialomitenilor de la Unirea Urziceni, Dan Petrescu, care a urmarit partida din tribuna fiind suspendat, in urma incidentelor din timpul partidei cu Dinamo (0-0).
Actionarul principal al FC Rapid, George Copos, a continuat sa arunce sageti spre fostul antrenor, Cristiano Bergodi, spunand ca nu stie daca echipa a facut o pregatire fizica foarte buna inaintea sezonului. "Poate nu am avut cea mai buna strategie in acest campionat. Rapid e la al doilea antrenor. E greu pentru Mircea Rednic, azi nici fizic n-am stat foarte bine. Nu stiu daca am avut o pregatire fizica foarte buna in aceasta vara", a comentat Copos, fiind totusi optimist in ceea ce priveste restanta cu Ceahlaul Piatra-Neamt, iar daca Rapid o va castiga, ar putea ajunge pana pe locul secund.
Steaua a trebuit sa se recunoasca invinsa dupa 11 ani la Timisoara. Poli 1921 s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de doi straini, Rusici si Mansour. "Nu m-a interesat faptul ca Poli nu a mai batut Steaua de 11 ani, eu am vrut doar sa bat Steaua. Nu stiu pe ce pozitie vom termina, dar acasa trebuie sa castigam toate meciurile", a precizat tehnicianul banatenilor, Dusan Uhrin jr.
Conducerea Stelei a criticat maniera de arbitraj a lui Augustus Constantin, acuzandu-l ca a scos mingea din poarta si nu a acordat doua penalty-uri pentru ros-albastri. Daca imediat dupa meci Becali s-a limitat la a-si critica o parte din jucatori, ieri a pornit un atac virulent la adresa lui Constantin. "La Timisoara am avut parte de un arbitru talhar, hot. Sa anulezi un gol valabil nu e de inteles. Daca se mai intampla asa ceva, sa fim furati, scot echipa de pe teren. si eu, cand spun ceva, asa fac. Sa vada toata Europa hotia din Romania", a comentat finantatorul Stelei.

>> Gigi Becali a subliniat ca Steaua nu are valoare daca a fost invinsa la Timisoara. "Am luat de la Timisoara ce am vrut, cei mai buni jucatori: Plesan si Emeghara si, cu toate aste,a ne-au batut. Inseamna ca ceilalti nu au valoare.
De Victoras Iacob se lovea mingea ca de perete, daca jucam eu varf, o faceam mai bine ca el, cel putin de mine nu se lovea mingea ca de perete si dadeam si gol. Sunt mai bun ca el, nu radeti!
Imi fac legitimatie, ma fac atacant si sunt mai bun ca el. Cum sa castigi daca nimeni nu baga mingea in poarta? Cu Sevilla nu stiu, este posibil, mai cred, ce-o vrea Dumnezeu. Dar este greu, cine sa bage mingea in poarta, Victoras Iacob?", a incheiat Becali.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.