Hotararea survine ca urmare a scurgerii celor 10 zile in care seful statului trebuie sa promulge o lege, a anuntat secretarul Camerei, Ioan Munteanu. Pozitia Consiliului Legislativ este asteptata pana miercuri. In cadrul sedintei Biroului, deputatul
Hotararea survine ca urmare a scurgerii celor 10 zile in care seful statului trebuie sa promulge o lege, a anuntat secretarul Camerei, Ioan Munteanu. Pozitia Consiliului Legislativ este asteptata pana miercuri. In cadrul sedintei Biroului, deputatul PSD Eugen Nicolicea a cerut sesizarea directa a Curtii Constitutionale, insa Bogdan Olteanu a preferat un aviz al Consiliului Legislativ, dupa care ar putea fi sesizata Curtea. Prin legea in cauza, este interzisa organizarea de alegeri simultan cu desfasurarea referendumului. Cum legea a fost deja retrimisa la reexaminare de Basescu, acesta este obligat acum sa o promulge, caz in care Guvernul va fi nevoit sa stabileasca o noua data de desfasurare a alegerilor pentru Parlamentul European. (A.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.