ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, a primit un ultim acord din partea investitorilor pentru a finaliza fuziunea dintre fostii rivali Mittal Steel si Arcelor, in cadrul unei intalniri a actionarilor ce a avut loc ieri, informeaza
ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, a primit un ultim acord din partea investitorilor pentru a finaliza fuziunea dintre fostii rivali Mittal Steel si Arcelor, in cadrul unei intalniri a actionarilor ce a avut loc ieri, informeaza Reuters, preluat de NewsIn. In iunie 2006, actionarii Arcelor au acceptat oferta de 26 miliarde euro (37 miliarde dolari) din partea Mittal Steel, dupa o lunga tentativa de preluare, insa un grup de investitori, care detin 6% din actiuni, au decis sa nu-si vanda participatiile. ArcelorMittal, ai carui actionari au aprobat acordul in cadrul intalnirii de luni, ofera acum opt dintre actiunile sale pentru sapte din Arcelor. In cadrul preluarii de anul trecut, oferta era de 11 la 7.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.