Romanii care doresc sa isi vanda casa sau apartamentul ar trebui sa se grabeasca. Analistii imobiliari sustin ca, pana la sfarsitul acestei luni, tranzactiile in domeniu se mentin constante, insa odata cu inceputul lui decembrie acestea vor scadea u
Romanii care doresc sa isi vanda casa sau apartamentul ar trebui sa se grabeasca. Analistii imobiliari sustin ca, pana la sfarsitul acestei luni, tranzactiile in domeniu se mentin constante, insa odata cu inceputul lui decembrie acestea vor scadea usor. Asta inseamna ca si pretul de vanzare al unui imobil va fi mai mic cu pana la 10 procente. Dupa explozia chiriilor de la inceputul anului universitar, expertii estimeaza ca acestea vor reveni la normal. "In fiecare iarna, numarul celor interesati de astfel de tranzactii scade. Este normal sa se intample asa, pentru ca romanii sunt preocupati de petrecerea sarbatorilor si nu de achizitionarea unei locuinte", ne-a declarat Radu Zilisteanu, analist imobiliar. In opinia acestuia, pretul apartamentelor va creste din nou incepand cu primavara anului viitor.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.