O pustoaica de 16 ani din Pascani a furat din casa unui batran, in varsta de 76 de ani, din localitatea Lespezi, suma de 2.000 de lei. Pana aici nimic extraordinar pentru politistii chemati la fata locului. Ce i-a surprins, insa, pe oamenii legii a
O pustoaica de 16 ani din Pascani a furat din casa unui batran, in varsta de 76 de ani, din localitatea Lespezi, suma de 2.000 de lei. Pana aici nimic extraordinar pentru politistii chemati la fata locului. Ce i-a surprins, insa, pe oamenii legii a fost inspiratia hoatei de a cauta banii in frigider, unde batranul ii tinea ascunsi. Anchetatorii spun ca adolescenta a cautat la intamplare ceva mai de pret din bucataria batranului si asa a descoperit mica avere tinuta la rece. Dupa cateva zile de cautari, politistii au gasit-o pe minora si au reusit sa recupereze 1.800 de lei.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.