Victoria Beckham, celebra pentru silueta sa extrem de subtire, a fost sfatuita sa se ingrase pentru a face fata coregrafiilor dificile incluse in turneul de revenire al trupei Spice Girls, care va debuta pe 2 decembrie, informeaza thisislondon.co.uk.
Victoria Beckham, celebra pentru silueta sa extrem de subtire, a fost sfatuita sa se ingrase pentru a face fata coregrafiilor dificile incluse in turneul de revenire al trupei Spice Girls, care va debuta pe 2 decembrie, informeaza thisislondon.co.uk. REGIM. Vedeta in varsta de 33 de ani, care isi mentine talia de 58 de centimetri cu o dieta formata din peste fiert in aburi si boabe de soia, a fost sfatuita sa consume mai multa mancare pentru a face fata, din punct de vedere fizic, turneului. "In prima saptamana, Victoria va face o cura de dezintoxicare, in care va manca doar fructe si legume organice si va bea multa apa fierbinte cu lamaie", a spus o sursa apropiata vedetei britanice. "Va continua apoi cu portii mici de orez brun cu legume fierte in abur", a continuat sursa. "Masa ei preferata este compusa din spanac, morcovi si rosii fierte in abur. Va avea voie, de asemenea, sa consume sfecla rosie, pentru ca este o sursa buna de fibre si fier si este saraca in calorii", a mai spus sursa. Intre mese, Posh va putea manca nuci si seminte. "Chiar si un kilogram in plus o ingrozeste (...). Ar fi foarte jenant pentru ea daca ar lesina sau s-ar imbolnavi, pentru ca este prea slaba", a declarat sursa. CONCERT. Mult-asteptatul turneu de revenire va debuta pe 2 decembrie, Spice Girls urmand sa concerteze la Vancouver, San Jose, Los Angeles, Las Vegas, New York, Shanghai, Madrid, Beijing, Londra si Cape Town. Ultima data cand cele cinci Spice Girls - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm si Geri Halliwell - au aparut impreuna pe scena a fost in mai 1998, inainte de plecarea lui Geri, care a dus si la despartirea formatiei, in 2001.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.