Subventia pentru transportul de calatori cu metroul ar putea creste cu circa 51% in 2008 fata de 2007, de la 166 milioane de lei la 250 milioane de lei, potrivit proiectului de buget al Ministerului Transporturilor. „Valoarea subventiei pe car
Subventia pentru transportul de calatori cu metroul ar putea creste cu circa 51% in 2008 fata de 2007, de la 166 milioane de lei la 250 milioane de lei, potrivit proiectului de buget al Ministerului Transporturilor. „Valoarea subventiei pe care o primeste Metrorex de la stat este medie comparativ cu alte companii. In general, subventiile sunt cuprinse intre 20% si 80%, iar subventia acopera diferenta dintre venituri si cheltuieli. Subventia prevazuta in proiect reprezinta circa 60% din suma pe care noi am cerut-o, insa se va mai analiza aceasta propunere. Suma prevazuta in proiect nu este suficienta pantru acoperirea cheltuielilor“, a declarat directorul de infrastructuta din Metrorex, Constantin Ionescu, citat de NewsIn.

Proiectul de buget al Ministerului Transporturilor prevede alocarea, in 2008, a unei subventii pentru transportul de calatori cu metroul de 250.529.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.