Compania aeriana British Airways (BA) a raportat vineri o crestere cu 26% a profitului din prima jumatate a anului fiscal din 2007, datorita reducerii costurilor, informeaza Reuters, citat de NewsIn. British Airways a obtinut un profit inainte de imp
Compania aeriana British Airways (BA) a raportat vineri o crestere cu 26% a profitului din prima jumatate a anului fiscal din 2007, datorita reducerii costurilor, informeaza Reuters, citat de NewsIn. British Airways a obtinut un profit inainte de impozitare de 593 milioane lire sterline, in perioada aprilie-septembrie din acest an, fata de 471 milioane lire sterline, in aceeasi perioada din 2006.
Directorul executiv Willie Walsh a declarat ca "performantele companiei legate de costurile au fost excelente fiind datorate deprecierii dolarului american". "Costurile totale au scazut cu 150 milioane lire sterline", a completat el.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.