Actiunea de colectare a deseurilor electrice si electronice initiata de Ministerul Mediului a fost un insucces, crede Silviu Prigoana. Conform acestuia, sambata s-au adunat doar 30 grame de deseuri electrice pe cap de locuitor, din cele 3 kg, cat s-
Actiunea de colectare a deseurilor electrice si electronice initiata de Ministerul Mediului a fost un insucces, crede Silviu Prigoana. Conform acestuia, sambata s-au adunat doar 30 grame de deseuri electrice pe cap de locuitor, din cele 3 kg, cat s-ar fi dorit. In plus, in campania 'Ziua Debarasarii>>, statul a investit 120 milioane de lei, iar din reciclarea materialelor adunate se vor obtine maximum 15 milioane, sustine omul de afaceri. “A fost o actiune disperata a guvernantilor de a constientiza populatia vizavi de reciclarea deseurilor electrice. Guvernantii au semnat un acord inconstient cu UE.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.