Kazahstanul a decis ca 30 noiembrie este termenul-limita pentru incheierea discutiilor cu consortiul condus de Eni, care exploateaza uriasul camp petrolier Kasagan. Statul kazah a amenintat ca va lua masuri "adecvate" daca disputa nu este aplanata pa
Kazahstanul a decis ca 30 noiembrie este termenul-limita pentru incheierea discutiilor cu consortiul condus de Eni, care exploateaza uriasul camp petrolier Kasagan. Statul kazah a amenintat ca va lua masuri "adecvate" daca disputa nu este aplanata pana atunci, a spus vineri un oficial kazah, pentru Reuters, citat de NewsIn. Daca nu se va gasi o solutie pana la data-limita stabilita, va cere Ministerului de Finante sa ia "masurile adecvate pentru a mentine stabilitatea economica a tarii". O sursa familiara cu discutiile a declarat ca negocierile continua intr-o atmosfera pozitiva.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.