Revista „Superbebe" a lansat colectia de muzica pentru educarea emotionala a copilului.

Metoda de educatie prin muzica are priza la public Bebele tau poate fi fericit, relaxat, obosit, suparat sau de-a dreptul furios. „Superbebe music," prin primul CD lansat, te va ajuta sa il faci sa isi constientizeze propriile stari si, cu timpul, sa-si controleze emotiile. „Muzica clasica este cea mai buna metoda de educare a micutilor." Asa arata un studiu dat publicitatii recent de specialisti psihologi si muzicologi europeni, studiu ce a stat la baza realizarii unei compilatii de muzica clasica, interpretata special pentru cei mici.

Revista de parenting „Superbebe" prezinta in premiera cititorilor sai metoda de educatie prin muzica. Incepind cu luna noiembrie, vreme de cinci editii, sub egida colectiei „Superbebe music", revista „Superbebe" va prezenta cititorilor sai metode revolutionare de educare a bebelusilor si a copiilor. Alcatuita din cinci CD-uri, colectia se adreseaza diferitelor stari emotionale ale copilului. CD-urile sint insotite de cite un minivolum ce cuprinde sfaturi folositoare viitoarelor si proaspetelor mamici. Primul CD, „Sint fericit", contine muzica vivace care aduce zimbetul pe buze si creeaza o atmosfera ludica si luminoasa. Cel de-al doilea CD, „Sint furios", reuneste partituri clasice interpretate pentru copii si alese de specialisti muzicologi si psihologi pentru a linisti copiii atunci cind au stari de furie. CD-ul trei se numeste „Sint relaxat", sunetele fiind in acord cu starea de relaxare in care se afla copilul.

In CD-ul patru, „Sint obosit", dupa toate impresiile acumulate peste zi, este timpul sa mearga la culcare. Copilul poate fi molesit de oboseala sau putin nervos si suparat. Carticica atasata CD-ului iti explica si de ce, alaturi de creatiile lui Chopin, Schumann si Brahms. Cel de-al cincilea CD, „Sint suparat", acorda atentie starilor de tristete ale copilului si te ajuta sa faci sa-i dispara lacrimile.

Forum de discutii intre parinti, pe www.cotidianul.ro/select