Patronul oltenilor s-a aratat nemultumit de brigada de arbitri condusa de Tiberiu Lajos (foto) la meciul cu Dinamo, scor 1-1, din etapa a 14-a a Ligii I, apreciind ca echipa sa ar fi putut avea la pauza un avantaj de doua goluri daca ar fi fost "lasa
Patronul oltenilor s-a aratat nemultumit de brigada de arbitri condusa de Tiberiu Lajos (foto) la meciul cu Dinamo, scor 1-1, din etapa a 14-a a Ligii I, apreciind ca echipa sa ar fi putut avea la pauza un avantaj de doua goluri daca ar fi fost "lasata in pace". "Am avut dreptate cu Lajos! Nu trebuia sa fie el delegat la acest joc foarte important. Lajos nu mai este un tanar de perspectiva, ca sa fie dat la un asemenea meci. Am avut cel putin doua penalty-uri, iar la faza din care Dinamo a dat gol a fost aut pentru noi, dar tusierii au dat invers! Daca am fi fost lasati in pace de arbitri, la pauza aveam un avantaj de cel putin doua goluri", a spus Mititelu.
Inaintea meciului cu Dinamo, oficialii de la Universitatea au contestat delegarea lui Lajos pe motiv ca ar avea simpatii dinamoviste si ca nu ar putea lua decizii echilibrate ("centralul" trebuia sa acorde un 11 metri pentru gazde, la un hent al lui Danciulescu!). "La inceputul saptamanii am spus ca mi-as dori patru puncte cu Timisoara si Dinamo. Le-am realizat, dar cred ca puteam si mai mult. Daca n-am invins pe Dinamo, poate vom reusi acest lucru cu Steaua. Ultimele doua partide cu Dinamo din returul sezonului trecut si cea de acum le-am dominat clar. Sper ca in retur sa vina si o victorie. Am discutat mult cu Borcea in timpul jocului. Cred ca s-a simtit bine, la Craiova este civilizatie", a mai spus Mititelu. "Este posibil sa fi fost si doua penalty-uri pentru noi, dar este posibil sa nu fi fost! La faza golului egalizator s-a gresit, pentru ca era aut in favoarea noastra si arbitrul a dat pentru Dinamo!", a spus Nicolo Napoli, antrenorul craiovenilor. Managerul sportiv al clubului oltean, Ilie Balaci, s-a declarat multumit de evolutia echipei in meciul cu Dinamo, apreciind ca schimbarea este meritul lui Napoli. "Pacat ca am pierdut doua puncte. Cel mai important este ca echipa a inceput sa joace. Se vede mana antrenorului care a venit cu alte idei. Nu pot comenta arbitrajul, ramane sa vedem caseta intregului joc in zilele urmatoare", a spus Balaci.
Zenga mai sta!
Antrenorul dinamovist a declarat ca nu a fost surprins de evolutia Universitatii. "A fost un meci foarte frumos, jucat pe un teren greu. Este un rezultat obtinut dupa un meci echilibrat. Noi am prezentat un 11 inedit, am avut ocazii mai ales in repriza a doua, baietii au facut totul pentru a castiga. Nu a fost o surpriza Universitatea, pentru ca i-am urmarit si au jucat foarte bine cu Timisoara si cu Otelul", a spus Zenga.
Intrebat daca la scorul de 0-1 se gandea ca va fi demis, Zenga a raspuns: "Tu faci smecherie cu mine! La ce vrei sa-ti mai raspund, daca oficialii au spus ca nu se pune problema demiterii mele?".
Zenga a fost confirmat de actionarul Vasile Turcu. "Nu ma multumeste rezultatul, insa asta este, mergem mai departe. Nu se pune problema inlocuirii lui Zenga", a spus Turcu, care a plecat de la Stadionul "Ion Oblemenco" intr-o duba a Jandarmeriei!
Tot cu o duba a Jandarmeriei, insa separat de Turcu, a plecat si presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, care a acuzat arbitrajul: "Cel putin doua goluri, anulate pentru ofsaid, au fost corecte!".
Singurul actionar dinamovist care a plecat de la stadion in masina personala a fost Nicolae Badea, care a fost aplaudat de fanii craioveni. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.