Aproximativ treizeci de persoane au fost prezente, såmbata seara, la Biserica Popa Soare din Capitala, pentru a fi alaturi de
Raluca Sandu si Todd Medina cånd au spus “da” in fata lui Dumnezeu. Deranjat de niste gura-ca
Aproximativ treizeci de persoane au fost prezente, såmbata seara, la Biserica Popa Soare din Capitala, pentru a fi alaturi de
Raluca Sandu si Todd Medina cånd au spus “da” in fata lui Dumnezeu. Deranjat de niste gura-casca intrati in curtea bisericii, Mircea Sandu a vrut sa faca ordine personal, dar a fost ajutat de bodyguarzi sa pastreze intimitatea familiei. Nasii, Mihaela si Nicu Gheara, le-au asigurat mirilor si programul artistic, la petrecerea care a avut loc la Intercontinental.


Casatoriti acum doi ani in America, Raluca Sandu, fiica presedintelui FRF, si fostul luptator din galele Ultimate Fighting, Todd Medina, s-au cununat religios si in Romania. Slujba a avut loc sambata seara, cand mirii si-au facut aparitia cu o intarziere de 30 de minute, din casa socrului mic, de vizavi de biserica. Nasii au fost nimeni altii decat Nicu Gheara si sotia sa, Mihaela. Fiica presedintelui FRF, Mircea Sandu, a purtat o rochie alba, creatie Ersa, si un buchet din trandafiri de aceeasi culoare, iar Todd a imbracat un costum negru, marc a Valentino. Pantofii miresei, creatia lui Mihai Albu, prezent si el la eveniment impreuna cu sotia, Iulia, au fost incrustati cu cristale Swarovsky si, se spune, au costat o avere. La intrarea in biserica, pe langa fotografi si cameramani, pe nuntasi ii asteptau si cativa gura-casca, ce au vrut, mai apoi, sa intre si sa asiste la slujba. Vadit deranjat, pe buna dreptate, tata Sandu a vrut sa faca ordine personal, insa a fost ajutat si calmat de garzile de corp. Astfel, totul a continuat apoi fara incidente. Desi Todd Medina este de religie catolica, ceremonia a fost oficiata de un preot ortodox.

Seful FRF a lacrimat in timpul slujbei
Pe tot parcursul slujbei, Raluca si sotul ei au tot avut cate ceva sa-si spuna, probabil sa mai faca uitate emotiile. In schimb, la un moment dat, pe Mircea Sandu l-am vazut lacrimand. Printre cei care au venit la biserica sa-i felicite pe miri s-au aflat Viorel Paunescu si Gigi Netoiu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.