Ludovic Orban a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca scandalul in care a fost implicat Decebal Traian Remes a afectat destul de serios imaginea partidului, dar ca ea va fi recuperata in scurt timp. El a mai spus ca filmul flagrantului lui Rem
Ludovic Orban a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca scandalul in care a fost implicat Decebal Traian Remes a afectat destul de serios imaginea partidului, dar ca ea va fi recuperata in scurt timp. El a mai spus ca filmul flagrantului lui Remes este facut de un regizor bun, deoarece a lasat sa se inteleaga ca fostul ministru al agriculturii a luat mita. Vicepresedintele PNL s-a oferit chiar sa-l despagubeasca pe cel care l-a acuzat pe Remes de mita, dar cu conditia ca si altii sa faca acest lucru. In timp ce Orban spune ca PNL a fost afectat de scandalul „Caltabos„, liberalii hunedoreni nu lasa pe nimeni sa uite acest episod al PNL. Ei au sarbatorit Ziua Caltabosului si a Tuicii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.