Din primele verificari a rezultat ca agentul de politie Ion A. a vrut sa predea arma din dotare la iesirea din tura, insa in acel moment arma s-a descarcat accidental, iar glontul era foarte aproape sa-l atinga pe unul dintre colegii sai. "Unul dintr
Din primele verificari a rezultat ca agentul de politie Ion A. a vrut sa predea arma din dotare la iesirea din tura, insa in acel moment arma s-a descarcat accidental, iar glontul era foarte aproape sa-l atinga pe unul dintre colegii sai. "Unul dintre politisti a manevrat gresit pistolul. Acesta a vrut sa-l predea si in acel moment arma s-a descarcat", a precizat adjunctul comandantului IPJ Dolj, comisarul-sef Liviu Tiulescu. Imediat dupa incident, s-a format o comisie de la IPJ care s-a deplasat la Dabuleni. "S-a intocmit documentatia de cercetare. Comisia de disciplina a constatat ca politistul a dat dovada de neglijenta in manuirea armei si va fi pedepsit", a mai spus Tiulescu, citat de Mediafax. Un alt incident asemanator s-a petrecut saptamana trecuta, cand un politist si-a impuscat colega din greseala, la un antrenament, femeia scapand doar cu o rana superficiala. "Ea statea pe scaun, colegul langa ea, pistolul era jos, nu avea siguranta si a agatat tragaciul. L-a atins si proiectilul a ricosat in fesa stanga", declara Elisabeta Lipa, director adjunct al MIRA, citata de Realitatea TV. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.