Fondul de investitii israelian MSR va incepe anul viitor constructia a doua ansambluri rezidentiale, in Bucuresti si in Sinaia, a declarat agentiei Mediafax, Cezar Lazarescu, directorul firmei Rom International Services, promotorul proiectelor. Fondu
Fondul de investitii israelian MSR va incepe anul viitor constructia a doua ansambluri rezidentiale, in Bucuresti si in Sinaia, a declarat agentiei Mediafax, Cezar Lazarescu, directorul firmei Rom International Services, promotorul proiectelor. Fondul de investitii se va ridica la 45 de milioane de euro si se va distribui intre Capitala unde se vor investi 14 milioane de euro si Sinaia, unde investitia va depasi 30 de milioane. "Primul proiect va fi realizat pe un teren de 3.400 de metri patrati, amplasat in zona mall-ului Vitan din Bucuresti si va include trei cladiri cu circa 145 de apartamente. Lucrarile vor incepe in primavara anului viitor si vor fi finalizate in 24 de luni", a afirmat Lazarescu.
El a precizat ca blocurile vor avea o structura de sase, opt si zece etaje si vor avea o suprafata construita totala de 14.000 de metri patrati, iar apartamentele vor fi vandute la preturi cuprinse intre 1.800 si 2.000 de euro pe metru patrat. Imobilele vor dispune de 148 de locuri de parcare, din care 125 vor fi amenajate la subsol.
Cel de-al doilea proiect al fondului de investitii israelian vizeaza dezvoltarea unui complex de apartamente in Sinaia, care vor putea fi utilizate atat ca locuinte de vacanta, cat si ca resedinte permanente.
"Ansamblul din Sinaia va fi dezvoltat pe un teren de trei hectare si va avea o suprafata construita totala de 40.000 de metri patrati. Nu a fost inca stabilit numarul de apartamente, proiectul este in faza de definitivare a Planului Urbanistic Zonal. Lucrarile vor incepe in prima jumatate a anului viitor", a spus Lazarescu in cadrul aceluiasi comunicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.