Roma insista pentru Adi Mutu   Atacantul echipei Fiorentina Adrian Mutu, clasat pe locul 6 in topul celor mai buni fotbalisti din Serie A in anul 2007, este dorit de AS Roma, care a facut o oferta de 20 de milioane de euro. I
   Roma insista pentru Adi Mutu   Atacantul echipei Fiorentina Adrian Mutu, clasat pe locul 6 in topul celor mai buni fotbalisti din Serie A in anul 2007, este dorit de AS Roma, care a facut o oferta de 20 de milioane de euro. In ciuda acestei sume, presedintele gruparii "viola", Andrea Della Valle, nici nu vrea sa auda de o eventuala plecare a internationalului roman: "La Fiorentina, contractele se respecta pana la capat. Mutu nu va pleca nicaieri, indiferent de oferta".       Ladislau Bölöni a cucerit Cupa Campionilor Golfului   Echipa din Emiratele Arabe Unite Al Jazira, pregatita de Ladislau Bölöni, a cucerit in premiera Cupa Campionilor Golfului. Invinsa in prima mansa a finalei de Al Ittifaq (Arabia Saudita), 0-2, Al Jazira a refacut handicapul in retur si s-a impus la penalty-uri, scor 7-6.       TENIS. Anul 2008 a inceput prost pentru tenisul romanesc. Astfel, Andrei Pavel a pierdut in primul tur al turneului de la Doha (Qatar), scor 6-1, 2-6, 0-6, in fata germanului Rainer Schuelter, favorit numarul 5. De asemenea, coechipierul de Cupa Davis al "Cneazului", Victor Hanescu, a cedat tot in primul tur la Adelaide (Australia), 3-6, 6-4, 5-7, in fata francezului Jo-Wilfried Tsonga.       RAPID. Antrenorul Mircea Rednic astepta aseara un raspuns decisiv de la oficialii gruparii belgiene FC Bruges in privinta transferului atacantului Ibrahim Salou. Tehnicianul se afla de doua zile in Belgia, iar ghanezul si-a dat acordul de principiu pentru a veni la Rapid. "Impresarul meu se ocupa de toate amanuntele. Imi doresc acest transfer", a declarat Salou.       SaRITURI. Gregor Schlierenzauer a castigat etapa a doua a Turneului celor 4 Trambuline, desfasurata in Germania, la Garmisch-Partenkirchen. Desi dupa prima sesiune se afla doar pe locul 6, austriacul a reusit o saritura de senzatie in mansa secunda, 141 de metri, si, cu un total de 274,4 metri, i-a depasit pe finlandezul Janne Ahonen si pe germanul Michael Nuemayer.       ANGLIA. In etapa a 21-a din "Premiership", Chelsea a reusit sa se impuna intr-un derby al Londrei, 2-1, pe terenul celor de la Fulham. Gazdele au deschis scorul prin Murphy, insa gruparea patronata de Roman Abramovici a intors rezultatul prin reusitele lui Kalou si Michael Ballack. Intr-un alt meci, liderul Manchester United a trecut, 1-0, de Birmingham City.       POLI TIMISOARA. Dupa ce oficialitatile locale au refuzat sa sponsorizeze gruparea de pe Bega, presedintele Marian Iancu a anuntat ca va parasi gruparea pe care o conduce de trei ani. "Am investit 30 de milioane, iar domnul Ostaficiuc spune ca avem datorii. Il vom actiona in judecata. Nu permit nimanui sa-si bata joc de acest club. Am facut o propunere decenta, cate 6 milioane, asa mi se pare normal", a declarat Iancu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.