Din primele cercetari, rezulta ca fugarul este politist in Bucuresti si se numeste, potrivit Mediafax, Daniel Neacsu, iar cel gasit langa autoturism se numeste Dinca Florin Ionut, ambii fiind din Targoviste. Cei doi au suferit rani superficiale la ca
Din primele cercetari, rezulta ca fugarul este politist in Bucuresti si se numeste, potrivit Mediafax, Daniel Neacsu, iar cel gasit langa autoturism se numeste Dinca Florin Ionut, ambii fiind din Targoviste. Cei doi au suferit rani superficiale la cap si pe fata, care nu au necesitat internarea la spital. "Urmeaza sa stabilim acum cine a fost la volan in momentul producerii accidentelor. In momentul de fata, fiecare da vina pe celalalt. Ambii au consumat bauturi alcoolice. Pagubele pricinuite proprietarilor celor doua autoturisme sunt destul de mari", a declarat comisarul Romi Miu de la Politia Rutiera Dambovita. Cei doi au fost testati cu aparatul alcooltest, iar rezultatele au indicat 0,61 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat pentru Dinca si 0,80 pentru Neacsu Daniel. Ei au fost condusi de catre politisti la Spitalul Judetean Targoviste, unde li s-au recoltat si probe de sange. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.