"Nu mai am cuvinte dupa aceasta infrangere. Nu avem nici o scuza si toti suntem vinovati. Din pacate, am plecat cu handicap inca din primul minut, au urmat alte mari greseli in faza de aparare iar la 0-3 era prea tarziu. Am spus inca dinainte de meci
"Nu mai am cuvinte dupa aceasta infrangere. Nu avem nici o scuza si toti suntem vinovati. Din pacate, am plecat cu handicap inca din primul minut, au urmat alte mari greseli in faza de aparare iar la 0-3 era prea tarziu. Am spus inca dinainte de meci ca sunt blocat, nu stiu ce solutii sa mai aleg si asteptam acum pauza de iarna pentru a ne reveni", a mai spus Grigoras. Acesta si-a amenintat la pauza jucatorii ca ii va tine in cantonament pana la Craciun. "Desi i-am amenintat la pauza, nu sunt adeptul unei astfel de masuri. Jucatorii sunt deja sanctionati, joaca fara prime, mai mult nu putem face", a precizat Grigoras, care a mentionat ca in urmatoarea etapa si-ar putea "incalca principiile" si ar putea schimba sistemul de joc: "La Piatra Neamt cred ca o sa joc cu sase fundasi si cu patru mijlocasi, fara nici un atacant, poate asa ne iese ceva!". Grigoras a facut referire si la prestatia "centralului" Radu Petrescu. "Acest arbitru este cel mai slab pe care l-am vazut in toata cariera de jucator si antrenor, insa nu el a influentat rezultatul", a explicat Grigoras. De partea cealalta, managerul general al buzoienilor, Viorel Ion, considera ca Gloria ar putea termina campionatul in primele zece echipe daca va evolua in continuare la fel de bine ca in meciul cu Otelul. "Am primit din partea baietilor cel mai frumos cadou (n.r. - Viorel Ion a implinit vineri 40 de ani). Sunt foarte bucuros pentru victorie si cred ca daca ne vom impune acest joc vom termina campionatul in primele zece echipe", a spus V. Ion. Antrenorul Stefan Stoica a afirmat ca victoria Gloriei este meritata. "Sunt foarte fericit, ne doream de mult o victorie in deplasare, iar acum cred ca am meritat-o cu prisosinta. Mi-a placut foarte mult echipa mea si consider ca am facut un pas bun pentru a ramane in prima liga", a precizat St. Stoica. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.