Reprezentativa de rugby a Romaniei a fost invinsa, ieri, de Rusia, cu 22-12 (12-9), intr-un meci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor (CEN).
Selectionerul Marin Mot a debutat cu stangul pe banca tehnica a selectionatei "frunzei de stejar"
Reprezentativa de rugby a Romaniei a fost invinsa, ieri, de Rusia, cu 22-12 (12-9), intr-un meci contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor (CEN).
Selectionerul Marin Mot a debutat cu stangul pe banca tehnica a selectionatei "frunzei de stejar", rugbistii nostri fiind obligati, ieri, pe Stadionul Arcul de Triumf, sa se incline in fata Rusiei, la capatul unei partide in care oaspetii au marchat nu mai putin de trei eseuri, in vreme ce tricolorii au punctat doar prin loviturile de pedeapsa transformate de Dumbrava.
Fara nici un stranier in lot, Romania a jucat haotic, cu foarte multe greseli in defensiva, si s-a lasat prea mult dominata de o echipa a Rusiei care a jucat pragmatic, oaspetii culcand de trei ori balonul oval in terenul nostru de tinta, prin Priscepenko, Kusnarev si Gvozdovski. "A fost prea multa crispare. Cert e ca n-am jucat la valoarea noastra. Nu e vina noastra ca jucatorii care evolueaza in strainatate n-au raspuns convocarii. Nu putem construi o echipa intr-o luna, este nevoie de timp", a comentat Mot. In urma acestui esec lamentabil, coroborat cu succesul Spaniei in fata Cehiei, scor 46-0, Romania si-a diminuat considerabil sansele de a mai cuceri trofeul european, in timp ce rusii par a se desprinde in castigatori. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.