Fara nici un punct obtinut in Grupa F a Ligii Campionilor, si invinsa pe teren propriu in ultima etapa a campionatului Ucrainei (0-1 cu Metalist Harkov), Dinamo Kiev a ramas si fara antrenor principal, Josef Sabo demisionand din functie, pe baza unei

Fara nici un punct obtinut in Grupa F a Ligii Campionilor, si invinsa pe teren propriu in ultima etapa a campionatului Ucrainei (0-1 cu Metalist Harkov), Dinamo Kiev a ramas si fara antrenor principal, Josef Sabo demisionand din functie, pe baza unei propuneri de jos in sus, venita prin ordin de sus in jos (vorba regretatului Toma Caragiu). E drept ca nu pentru mult timp, fostul capitan al echipei (retras de curand din activitate), Oleg Lujnii, ocupand de urgenta banca tehnica. De ultimul esec al rivalilor din Kiev, a profitat trupa lui Mircea Lucescu, Sahtior Donetk distantandu-se la 10 puncte de formatia la care este legitimat si romanul Tiberiu Ghioane. Toate partidele din etapa a 4-a a grupelor se vor disputa cu incepere de la ora 19.45 GMT ( 21.45, ora Romaniei).

Marti 6 noiembrie Grupa A:

Liverpool - Besiktas Istanbul

FC Porto - Olympique Marseille

Grupa B:

Valencia - Rosenborg

Schalke 04 Gelsenkirchen - Chelsea

Grupa C:

Lazio Roma - Werder Bremen

Olympiakos Pireu - Real Madrid

Grupa D:

Celtic Glasgow - Benfica Lisabona

Sahtior Donetk - AC Milan

Miercuri 7 noiembrie

Grupa E:

Olympique Lyon - VfB Stuttgart

FC Barcelona - Glasgow Rangers

Grupa F:

Manchester United - Dynamo Kiev

Sporting Lisabona - AS Roma Grupa G:

Inter Milano - TSKA Moscova

Fenerbahce Istabul - PSV Eindhoven

Grupa H:

STEAUA BUCURESTI - FC Sevilla

Slavia Praga - Arsenal


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.