Negocierile dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si compania saudita Al Arrab pentru vanzarea Electroputere au fost finalizate, contractul de privatizare urmand sa fie semnat marti, 6 noiembrie, la Craiova, au declarat su
Negocierile dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) si compania saudita Al Arrab pentru vanzarea Electroputere au fost finalizate, contractul de privatizare urmand sa fie semnat marti, 6 noiembrie, la Craiova, au declarat surse apropiate tranzactiei. Informatia a fost confirmata de reprezentantii Directiei de Marketing si Relatii Publice a AVAS. La ceremonie va participa si presedintele institutiei, Teodor Atanasiu. Finalizarea tranzactiei de privatizare a Electroputere si forma finala a contractului au fost aprobate de Colegiul Director al AVAS, la 20 septembrie. La acea data, AVAS a anuntat ca forma finala a contractului de vanzare-cumparare de actiuni nu contine scutiri de la plata datoriilor pe care societatea craioveana le are catre stat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.