Un politist de frontiera constantean s-a sinucis ieri-dimineata cu pistolul din dotare, in timp ce era de serviciu pe o nava din Portul Mangalia.

Ionescu Valentin Gabriel, in varsta de 36 de ani, angajat la Politia de Frontiera din anul 2
Un politist de frontiera constantean s-a sinucis ieri-dimineata cu pistolul din dotare, in timp ce era de serviciu pe o nava din Portul Mangalia.

Ionescu Valentin Gabriel, in varsta de 36 de ani, angajat la Politia de Frontiera din anul 2000 si incadrat la Grupul de Nave Mangalia, a intrat in serviciul de paza duminica dimineata.

Ieri-dimineata barbatul le-a spus colegilor ca se retrage pentru a-si curata pistolul. La scurt timp,  acestia au auzit o impuscatura. La fata locului s-au deplasat imediat  reprezentanti ai Politiei de Frontiera Constanta. Colegii sai  spun ca nu inteleg ce motive ar fi avut tanarul sa se sinucida si ca nu pot justifica gestul facut. Mai mult, ei l-au caracterizat pe politist ca fiind un "tip calm, cu care nu au avut niciodata conflicte si care si-a facut intotdeauna bine meseria". Potrivit apropiatilor, cel mai probabil Ionescu s-a sinucis dupa ce sotia sa il anuntase ca intentioneaza sa divorteze.  Politistul locuia in Constanta, era casatorit si nu avea copii.

Conducerea Politiei de Frontiera Constanta si procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au deschis o ancheta pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs incidentul si motivele care l-au determinat pe politist sa se sinucida.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.