Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea rubricii meteo de la Acasa TV, a avut parte de o experienta traumatizanta despre care spune ca i-a schimbat conceptia despre viata: a plonjat cu masina in Dåmbovita, dar, din fericire, s-a ales doar cu o sper
Ana Maria Gheorghe, prezentatoarea rubricii meteo de la Acasa TV, a avut parte de o experienta traumatizanta despre care spune ca i-a schimbat conceptia despre viata: a plonjat cu masina in Dåmbovita, dar, din fericire, s-a ales doar cu o sperietura groaznica si cu o baie rece in miez de noapte.

Miercuri noapte, in timp ce se indrepta spre casa, Ana Maria a pierdut controlul masinii si impreuna cu un Smart Roadster, alintat “Pitica rosie”, a reusit o incredibila saritura direct in apa rece a Dambovitei. Uda, inghetata si mai mult decat speriata, Ana spune ca intreaga experienta a fost o a doua sansa la viata si ca se va bucura de acum incolo mai mult de tot ceea ce o inconjoara. “Nici nu mi-am dat seama cum am ajuns acolo. Am facut o baie, nedorita de data asta. Era intuneric si in primele 30 de secunde am avut impresia ca am lovit ceva, dar apoi am simtit apa. Mi-am desfacut repede centura de siguranta si usa de la masina si m-am trezit cu vreo trei baieti care m-au ajutat sa ies. Pot sa spun ca m-am nascut pentru a doua oara”, a spus Ana.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.