Campania electorala pentru alegerile europarlamentare, programate sa se desfasoare pe data de 25 noiembrie, a debutat in forta de mai bine de o saptamana, aspirantii la Legislativul comunitar incercand sa intre in gratiile alegatorilor la fiecare col
Campania electorala pentru alegerile europarlamentare, programate sa se desfasoare pe data de 25 noiembrie, a debutat in forta de mai bine de o saptamana, aspirantii la Legislativul comunitar incercand sa intre in gratiile alegatorilor la fiecare colt de strada principala sau secundara, in mod mai mult sau mai putin inspirat.
Si formatiunea Partidul National Taranesc Crestin Democrat, condus de Marian Petre Milut, a optat pentru o maniera inedita de a-si prezenta candidatii, afisandu-i pe marginea drumului la patru ace si in opinci, sub sloganul "Raman roman in Europa". Puteti citi un editorial pe marginea campaniei, cel putin bizara, a PNTCD in pagina 6 a ziarului, sub semnatura corespondentului ZIUA la Bruxelles, Cristian Unteanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.