Sa speram ca pozitia a saptea le va purta noroc, la 8 decembrie, celor patru magnifici din trupa 4 Kids (foto) care vor reprezenta Romania la concursul Eurovision Junior desfasurat in Rotterdam (Olanda). Ordinea finala a intrarii in concurs, stabilit
Sa speram ca pozitia a saptea le va purta noroc, la 8 decembrie, celor patru magnifici din trupa 4 Kids (foto) care vor reprezenta Romania la concursul Eurovision Junior desfasurat in Rotterdam (Olanda). Ordinea finala a intrarii in concurs, stabilita dupa parcurgerea mai multor etape (ce au presupus cateva runde de extrageri) va fi: Georgia, Belgia, Armenia, Cipru, Portugalia, Rusia, Romania, Bulgaria, Serbia, Olanda, Macedonia, Ucraina, Suedia, Malta, Grecia, Lituania si Belarus. Si, asa cum ii sta bine unui eveniment care, an de an, prinde tot mai mult aripi, nici editia 2007 nu va fi lipsita de noutati. O parte din fondurile stranse cu acest prilej va fi directionata catre UNICEF. Organizatorii au mai dezvaluit ca a fost compus un imn special al evenimentului, care va fi interpretat de toti copiii prezenti pe scena salii Ahoy din Rotterdam, in seara de 8 decembrie. Pe langa site-ul oficial, evenimentul va avea si o pagina dedicata pe YouTube, la adresa www.youtube.com/junioreurovision.                    


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.