Reprezentativa Romaniei a pierdut, 12-22, meciul cu Rusia disputat ieri la Bucuresti in cadrul Cupei Europene a Natiunilor. Fara jucatorii care activeaza in Franta, "stejarii" au evoluat lamentabil, incasand trei eseuri, fara sa inscrie vreunul. Punc
Reprezentativa Romaniei a pierdut, 12-22, meciul cu Rusia disputat ieri la Bucuresti in cadrul Cupei Europene a Natiunilor. Fara jucatorii care activeaza in Franta, "stejarii" au evoluat lamentabil, incasand trei eseuri, fara sa inscrie vreunul. Punctele noastre au fost marcate de Dumbrava, din lovituri de pedeapsa. Rusia s-a razbunat astfel pentru episodul ghetelor furate, invingandu-ne pentru prima oara la noi acasa dupa 18 ani! In clasamentul competitiei pe primul loc a trecut Rusia, cu 13 puncte, Romania ocupand locul 4, cu 8 puncte. Urmatorul joc al "stejarilor" este programat la 1 decembrie, in deplasare, cu Portugalia. CAMPIONI. Nationala de juniori a castigat Campionatul European under-19 din Belgia, reusind sa invinga in finala Polonia, cu 29-0. In urma acestui rezultat, "stejareii" au obtinut calificarea la Campionatul Mondial under-20, seria a doua, care se va desfasura anul viitor. De remarcat totusi ca de la aceasta competitie au lipsit Franta, Anglia, Scotia, Tara Galilor, Irlanda si Italia, adica principalele forte ale rugbyului european.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.