Resuscitata de Gigi Multescu, mai ales dupa succesul in fata Stelei, trupa clujeana spera sa bifeze al doilea succes in campionat. Numai ca tehnicianul "sepcilor rosii" a fost stopat tocmai de fiul sau, Catalin Multescu, portarul Ceahlaului facand un
Resuscitata de Gigi Multescu, mai ales dupa succesul in fata Stelei, trupa clujeana spera sa bifeze al doilea succes in campionat. Numai ca tehnicianul "sepcilor rosii" a fost stopat tocmai de fiul sau, Catalin Multescu, portarul Ceahlaului facand un meci mare. "Rad cu un ochi, plang cu celalalt, pentru ca fiul meu a facut un meci bun. Dar asta e fotbalul. La lotul pe care l-am avut la dispozitie, am reusit totusi sa facem un joc bun. Am luat un gol aiurea", a declarat Gigi Multescu. La randul sau, Viorel Hizo a precizat: "Clujul a castigat in trei partide, de cand a venit Multescu, mai multe puncte ca in primele zece etape si ma asteptam la un meci greu. Puteam castiga, dar nu am avut sansa".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.