Cei doi tineri bucuresteni care au murit miercuri dupa-amiaza s-au sinucis. Aceasta este concluzia la care au ajuns anchetatorii dupa ce, cu ocazia cercetarii la fata locului, långa o gura de aerisire de pe terasa blocului M6 situat pe strada
Cei doi tineri bucuresteni care au murit miercuri dupa-amiaza s-au sinucis. Aceasta este concluzia la care au ajuns anchetatorii dupa ce, cu ocazia cercetarii la fata locului, långa o gura de aerisire de pe terasa blocului M6 situat pe strada Trapezuluri au fost gasite cinci inscrisuri in care tinerii isi motivau gestul sinucigas.

Locuitorii blocului M6, de pe strada Trapezului, din cartierul Salajean, au fost socati, miercuri dupa-amiaza, cand au vazut un tanar care atarna de un lant chiar in fata scarii 6. Era mort deja. Mai tarziu au observat ca un alt tanar, legat de capatul celalalt al lantului era pe copertina scarii. La mijlocul lantului era legata o dala de beton. A fost anuntata Politia. La fata locului au ajuns echipaje de la Sectia 13 Politie si ofiteri din cadrul Serviciului Omoruri. Cei doi prezentau leziuni specifice caderii de la inaltime. Politistii trebuiau acum sa stabileasca daca s-au sinucis, daca au fost omorati sau daca a fost un accident. Asupra celor doi, politistii nu au gasit acte sau inscrisuri care sa motiveze gestul sinucigas. Din declaratiile tinerilor care s-au adunat sa vada ce s-a intamplat, politistii i-au iden tificat pe cei doi ca fiind Alexandru Ionut Iamandiu, zis Iama, in varsta de 19 ani, si Andrei Constantin Tatar, zis Teri, in varsta de 22 de ani. Oamenii legii au identificat un martor care sustine ca i-a vazut pe cei doi. I-a luat la intrebari, mai ales ca nu locuiau in acel bloc. Raspunsul celor doi ar fi fost “mergem sa ne sinucidem”, dupa care l-au injurat. Omul a plecat speriat, iar cei doi s-au indreptat catre terasa blocului. Politistii au stabilit astfel ca cei doi au fost ultima data pe terasa blocului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.