Cantaretul Rod Stewart a construit timp de 12 ani o macheta feroviara care prezinta un oras traversat de o cale ferata in miniatura.          Stewart a
Cantaretul Rod Stewart a construit timp de 12 ani o macheta feroviara care prezinta un oras traversat de o cale ferata in miniatura.          Stewart a petrecut numeroase nopti construind si finisand cladirile in miniatura si alte elemente ale orasului care formeaza o platforma cu dimensiunile de 36 de metri lungime si sapte metri latime. Creatia cantaretului, intitulata "Grand Street & Three Rivers RR", este prezentata in editia din decembrie a revistei "Model RailRoader", impreuna cu un interviu cu Stewart. "Sunt mandru ca sunt un constructor de cai ferate in miniatura. Pentru mine, inseamna tot mai mult sa ajung pe coperta unei publicatii precum Model Railroader, decat pe cea a unui titlu muzical", a spus Stewart. "Imi pare rau pentru cei care nu au un hobby ca acesta, pentru ca este extrem de relaxant", a adaugat el.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.