Fiica presedintelui FRF, Raluca Sandu, se casatoreste astazi religios cu Todd Medina, fost luptator in galele Ultimate Fighting. Nasii cuplului vor fi Mihaela si Nicu Gheara, iar evenimentul va avea loc la Biserica Popa Soare. Inca din vara, s-a sta
Fiica presedintelui FRF, Raluca Sandu, se casatoreste astazi religios cu Todd Medina, fost luptator in galele Ultimate Fighting. Nasii cuplului vor fi Mihaela si Nicu Gheara, iar evenimentul va avea loc la Biserica Popa Soare. Inca din vara, s-a stabilit ca mirii si invitatii lor se vor distra, dupa cununie, in Sala Ronda a Hotelului Intercontinental. La petrecere, sunt asteptati in jur de 250 de invitati, iar printre acestia se afla Ionut Lupescu, Gica Hagi, Victor Piturca, George Copos, fratii Ioan si Victor Becali. Va lipsi insa Gigi Becali, care a fost sarit de pe lista de invitati.

Vor intretine atmosfera la petrecere Romica Tociu si Cornel Palade, care vor fi un fel de maestri de ceremonie si ii vor introduce „in scena“ pe Marcel Pavel, Andreea Banica, Lavinia (ex-Spicy) si orchestra lui Petrica Pana.

Raluca a vrut pantofi de la Mihai Albu
Astazi, Raluca va purta o rochie marca Ersa, iar in privinta pantofilor, si-a dorit un model marca Mihai Albu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.