Brianna Caradja sustine ca traim intr-o lume incuiata, in care persoanelor publice le e frica sa sara in apararea homosexualilor, ca nu cumva sa-si strice imaginea. Printesa a renuntat la emisiunea pe care urma sa o prezinte la Senso TV, pentru ca s
Brianna Caradja sustine ca traim intr-o lume incuiata, in care persoanelor publice le e frica sa sara in apararea homosexualilor, ca nu cumva sa-si strice imaginea. Printesa a renuntat la emisiunea pe care urma sa o prezinte la Senso TV, pentru ca s-a speriat de designul studioului si pentru ca nu vrea sa fie marioneta nimanui, asa cum i-ar fi lasat de inteles conducerea postului. In legatura cu cea mai recenta isprava a Columbenilor, Brianna ne-a marturisit ca, in opinia ei, nu este o crima sa faci sex intr-un loc public.

Printesa Brianna Caradja este profund dezamagita de pozitia pe care o au vedetele de la noi fata de cei care au o alta orientare sexuala: „Imi pare foarte rau ca sunt singura persoana cunoscuta care le ia apararea homosexualilor. In lumea in care traim, oamenii sunt extrem de incuiati. Stiu sigur ca exista persoane publice care le-ar lua apararea acestor oameni, dar nu o fac de teama sa nu-si strice imaginea. In tara asta, majoritatea oamenilor au o mentalitate gresita in ceea ce-i priveste pe homosexuali si nu inteleg de ce. Cred ca ar trebui sa ne intereseze ceea ce fac oamenii in societate, si nu ce preferinte au in mater ie de sex. Nu stiu de ce exista discriminarea asta fata de homosexuali, atat timp cat orientarea sexuala este problema fiecaruia. Nu e treaba noastra ce fac ceilalti in pat si cu cine!“, ne-a declarat Brianna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.