Actorul si omul de teatru George Ivascu si seful Comisiei de cultura din Primaria Capitalei, Romeo Pop, sunt fondatorii celui mai nou teatru bucurestean - Teatrul Metropolis, care a fost inaugurat oficial joi seara, in prezenta a numeroase nume mari
Actorul si omul de teatru George Ivascu si seful Comisiei de cultura din Primaria Capitalei, Romeo Pop, sunt fondatorii celui mai nou teatru bucurestean - Teatrul Metropolis, care a fost inaugurat oficial joi seara, in prezenta a numeroase nume mari ale artei romanesti.

Pe scena institutiei culturale au avut loc nenumarate reprezentatii, inca din primavara, insa prima zi a lunii noiembrie reprezinta, de acum, ziua Teatrului Metropolis. Si pentru ca nu se lanseaza un teatru in fiecare zi, aceasta ocazie a fost una speciala. Invitatul de onoare al evenimentului a fost maestrul Radu Beligan. „Acest moment imi aminteste de zilele fericite ale teatrului“, a spus acesta. George Ivascu, directorul Metropolis, a numit inaugurarea teatrului una istorica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.