Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, potrivit Mediafax, ca este filat de reprezentantii DNA si de serviciile secrete, la ordinul presedintelui Traian Basescu. Vicepresedinte PNL si sef al filialei Mures, Nicolaescu a fost intrebat de j
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, potrivit Mediafax, ca este filat de reprezentantii DNA si de serviciile secrete, la ordinul presedintelui Traian Basescu. Vicepresedinte PNL si sef al filialei Mures, Nicolaescu a fost intrebat de jurnalistii prezenti la conferinta sa de presa despre informatiile potrivit carora exista o lista cu ministrii care vor fi acuzati ca au primit mita. Acuzatiile ar avea la baza indicii rezultate in urma ascultarilor telefoanelor. Nicolaescu a spus ca, daca cineva are asemenea informatii, ar trebui sa le faca publice. Personal, el nu cunoaste astfel de date, insa stie ca are domiciliul supravegheat si telefonul pus sub ascultare. „Stiu ca am telefoanele ascultate. Am o duba in fata casei, care sta zi si noapte si ma urmareste, stiu ca salariati ai ministerului se plang si ei de telefoane urmarite. Nu e o noutate pentru mine, stiindu-l pe Traian Basescu. Nu el e vinovat, el este cauza a ceea ce se intampla. El a dispus toate aceste lucruri, sunt convins de asta”, a declarat Nicolaescu.
Mai bine paparazzi decat DNA

Ministrul a spus ca in momentul in care se deschide intamplator usa masinii care ii supravegheaza casa, inauntru se vede un studio de televiziune, iar telefonul sau scoate sunete ciudate cand il apropie de un radio: se intrerupe, uneori suna "aiurea", iar mesaje de pe telefonul lui sunt redirectionate pe cel al sotiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.