Intre doua lansari de carte, fostul premier Adrian Nastase incearca sa-si apere partidul de atacurile tot mai dese ale presedintelui Basescu. El i-a transmis sefului statului ca nu e persoana potrivita sa spuna care partid trebuie reformat, in condi
Intre doua lansari de carte, fostul premier Adrian Nastase incearca sa-si apere partidul de atacurile tot mai dese ale presedintelui Basescu. El i-a transmis sefului statului ca nu e persoana potrivita sa spuna care partid trebuie reformat, in conditiile in care Basescu este „principalul creator al haosului“. Dupa ce a reusit sa faca din PSD cel mai bine reprezentat partid in Parlament, Nastase are un mesaj si pentru „epigonii“ de azi din conducere. „Cred ca PSD trebuie sa-si gandeasca strategia viitoare pentru a se pozitiona ca alternativa politica distincta, nu ca anexa la un partid sau altul. Ea va depinde de rezultatele pe care partidul le va obtine in viitor“, a declarat Nastase la Targoviste.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.