Aproximativ treizeci de persoane au fost prezente, aseara, la biserica Popa Soare din Capitala, pentru a fi alaturi de Raluca Sandu si Todd Medina cand au spus “da” in fata lui Dumnezeu. Nici un invitat nu ajunsese la ora 18.00, anuntata
Aproximativ treizeci de persoane au fost prezente, aseara, la biserica Popa Soare din Capitala, pentru a fi alaturi de Raluca Sandu si Todd Medina cand au spus “da” in fata lui Dumnezeu. Nici un invitat nu ajunsese la ora 18.00, anuntata ca fiind cea de incepere a slujbei, asadar, cu o intarziere de 30 de minute, mirii si-au facut aparitia, din casa socrului mic, de vis a vis de biserica. Nasii au fost nimeni altii decat Nicu Gheara si sotia sa, Mihaela. Fiica presedintelui FRF, Mircea Sandu, a purtat o rochie alba, creatie Ersa, si un buchet din trandafiri de aceeasi culoare, iar fostul luptator in galele Ultimate Fighting un costum negru, marca Valentino. Pantofii miresei, creatia lui Mihai Albu, prezent si el impreuna cu sotia, Iulia, la ceremonie, au fost incrustati cu cristale Swarovsky si, se spune, au costat o avere.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.